29.05.2019 г., 16:04 ч.

До скоро 

  Поезия » Любовна, Философска, Свободен стих
685 1 1

Каза ми - 

ще ми липсваш. 

 

Господи, сега като се замисля,

който и да ми го беше казал,

нямаше да ме афектира така. 

 

И ти ще ми липсваш!

Усмивката, 

прегръдката, 

всичко.

 

Но по-добре да сме далеч.

Да се забравим.

 

И след време да се срещнем отново, 

когато ще съм по-добър,

когато ще сме пълни с нетърпеливи очаквания.

© Филип Филипов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Човек може да даде всичко от себе си, за да улови момента, но не може да избяга от неизбежното.
Предложения
: ??:??