Каза ми -
ще ми липсваш.
Господи, сега като се замисля,
който и да ми го беше казал,
нямаше да ме афектира така.
И ти ще ми липсваш!
Усмивката,
прегръдката,
всичко.
Но по-добре да сме далеч.
Да се забравим.
И след време да се срещнем отново,
когато ще съм по-добър,
когато ще сме пълни с нетърпеливи очаквания.
© Филип Филипов All rights reserved.