14.09.2019 г., 7:52 ч.

До скоро любими 

  Поезия » Любовна
733 0 0

До нови срещи,

ще се видим отново,

дали в горещ или студен ден,

без значение кога

любовта винаги ще кипи във кръвта ни

и ще разпалва страстта между нас,

дори и със спрели сърца винаги ще сме

влюбени слънца.

© Mihaela Lambova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??