Sep 14, 2019, 7:52 AM

До скоро любими 

  Poetry » Love
744 0 0

До нови срещи,

ще се видим отново,

дали в горещ или студен ден,

без значение кога

любовта винаги ще кипи във кръвта ни

и ще разпалва страстта между нас,

дори и със спрели сърца винаги ще сме

влюбени слънца.

© Mihaela Lambova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??