9.10.2020 г., 15:54 ч.  

До сватбата не може ! 😉 

  Поезия » Любовна, Еротична, Хумористична
653 2 6

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

- До сватбата ти казах, че не може!
Не пипай там, и там не може, тоже.

 

- Но мила моя, много ми се иска!
Не мога мила повече да стискам.

 

- До сватбата любими ще устискаш,
а после вече - колкото поискаш.
След сватбата, щом искаш - на дивана,
в колата, във мазата, на тавана,
във кухнята, на масата, във хола, 
облечена, без гащи, чисто гола.
Тогава ще ме имаш както искаш.
Сега потрай, налага се да стискаш.

 

- Но мила, моля те, поне веднъж,
че знам ли -  може да си  мъж!!!

 

- Не скъпи, казах ти - не може! 
До сватбата търпи. Ще се наложи!
От опит знам - сега веднъж,
а после нито сватба, нито мъж.
Не си мисли, че толкова съм глупава
сто пъти вече с мене се е случвало.

 

- Със други сто оказва се, че може,
а аз да трая ще ми се наложи!
Защо  да стискам, точно аз, любима?
Аз тутакси желая  да те имам!!!

 

- О скъпи, ти си ми специален,
ти толкова си мил, не си нахален …
Те другите ми сваляха звездите,
за секса див на теферич в горите,
за секса в тоалетни - без задръжки,
за нестандартен секс - по казанлъшки, 
за тройки ту със нея, ту със него.
Мъжкари някакви с огромно его.
Но ти си друго - с теб така не може.
Затуй да чакаш ще ти се наложи.

 

- Добре, и не че правя драма,
но знай, че  сватба може и да няма.
Отивам ей сега при Звезделина. 
На нея сватбата и скоро мина,
и значи с нея може на дивана
в колата, във мазата, на тавана,
във кухнята, на масата, във хола,
облечена, без гащи, или гола.
Е мила моя, хайде, помисли си,
ако размислиш - моля, обади се!

 

ПИ (итерпретация по Слепаков)

© Пламен Иванов - ПИ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??