20.12.2019 г., 11:49 ч.

До тебе Исусе 

  Поезия » Друга
561 0 0

Тебе Исусе аз те величая, 
за едно нещо само мечтая, 
с тебе да бъда, защото зная, 
че и ти с мене, ще си до края... 

На тебе Исусе аз се предавам, 
верна до края на тебе оставам, 
да те хваля няма да преставам, 
на тебе Исусе почит Отдавам... 

До тебе близо аз ще стоя, 
затова изобщо не се боя, 
дали докрай ще устоя... 

Защото ако падна аз случайно, 
и по пътя ако се изгубя, някъде незнайно, 
знам че си до мене и няма да ме забравиш, 
в пътя твой ще ме върнеш и ще ме изправиш...

И аз никога няма да те забравя, 
ако съгреша, ще искам винаги да се поправя, 
защото си единствен, ти си Бога
и аз без теб да живея, не мога... 

Благодаря ти всеки ден, 
че постоянно си до мен! 
Благодаря ти всеки час
и обещавам вечно твоя да съм аз!

© Виктория Йолова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??