3.07.2007 г., 20:57 ч.

До вчера... 

  Поезия
609 2 9
До вчера бях изгубена и ничия.
Отчаяно се лутах без посока.
И вярвах в любовта и я отричах,
и търсех цел и място във живота.

До вчера бях от болки изтъкана.
Денят ми бе поредица от грешки.
Подвластна на интриги и закани,
препъваха ме клюки и насмешки.

До вчера се страхувах. Бях самотна.
Боях се да обичам и да страдам.
Но щастието винаги е потно
и винаги боли кагато падаш.

До вчера...
Но сега е вече днес...

© Нели Вангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??