14.12.2011 г., 14:43 ч.

До забрава 

  Поезия » Любовна
877 1 7

                       Понякога те искам, а мълча
                       и думите събудени приспивам,
                       облечена в очите ти вървя
                       към спомени, където те намирам.
                       
                       Докосвам те за кратко, после пак
                       завръщам се в притихналата стая
                       и в сенките на падналия мрак
                       оставам да те чакам. До забрава.

                       Понякога те виждам, а стоя,
                       невиждана сред купищата хора
                       и чезнеща в безбройната тълпа,
                       аз зная, че съм само, само твоя.

                       Изписвам те след туй във някой стих,
                       останала без дъх те препрочитам
                       и търся в редовете пристан тих,
                       където без вина да те обичам. 


© Эоя Михова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??