11.10.2019 г., 11:50 ч.

До заслепение 

  Поезия » Любовна
480 0 8

Луда ли съм,

че те обичам до болка,

чак до заслепение
и очите ми не виждат никой друг?
Луда ли съм,

че те наричам моя единствена,

истинска любов-
това си ти за мен.
Луда ли съм

или ти ме омагьоса
като добър вълшебник

душата ми открадна
и на сърцето ми окови сложи,
за да обича само теб...

© МД Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??