23.01.2010 г., 15:36 ч.

Добре, че любовта... 

  Поезия » Друга
540 0 2

Добре, че любовта не ме напуска,

след тъжни чувства и празни мечти,

когато във душата ми е пусто,

спасение, любов, си ти.

Дори от болести не се страхуваш,

от мен прогонваш и страха,

откак се помня, съществувам,

със теб вървя ръка в ръка.

Препъвам се понякога и падам,

но ти ме вдигаш на крака

изправен и не се предавам,

озарен от твойта светлина.

На теб дължа, което имам

в живота си, макар и труден,

любов, благодаря ти, че те има,

със тебе, знам, не съм изгубен.

© Гинка Любенова Косева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??