Добре, че любовта не ме напуска,
след тъжни чувства и празни мечти,
когато във душата ми е пусто,
спасение, любов, си ти.
Дори от болести не се страхуваш,
от мен прогонваш и страха,
откак се помня, съществувам,
със теб вървя ръка в ръка.
Препъвам се понякога и падам,
но ти ме вдигаш на крака
изправен и не се предавам,
озарен от твойта светлина.
На теб дължа, което имам
в живота си, макар и труден,
любов, благодаря ти, че те има,
със тебе, знам, не съм изгубен.
© Гинка Любенова Косева All rights reserved.
"Бог е любов"
Поздрави и от мен!!!