2.06.2007 г., 22:11 ч.

Добре дошла 

  Поезия
732 0 8
Добре дошла, сред скъпите ми гости!
На моето последно тържество!
Гуляй на еретици посред пости.
Безбожен пир току пред Рождество!

Добре дошла! И давай да наливам
стоградусова, дяволска ТЪГА!
Че спомени кървящи се изтриват
със пиене, Любов... До сутринта.

Добре дошла, приятелко невярна!
Ела да потанцуваме танго!
Че тази скоросмъртница е жадна...
за танци и наздравици. В едно!

Добре дошла! Пирувай за последно.
И точно преди изгрев си върви!
Вампирке изкусителна и бледна,
с кървящи от безбожие сълзи!

© Катя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??