23.09.2015 г., 23:05 ч.

Добре дошла, есен красива 

  Поезия » Друга
496 0 0

Дочаках пак златната есен,
както винаги пъстро красива,
по-цветна от пролетна песен
и танца на листата игриви.

Отлитат от своите клони
към дансинг на длъж и на шир
по улици, стрехи и подслони
в необятно многоцветен ефир.

Приветствам те, двойнице пролет,
ти жълто, оранжева светиш
в този пъстър и шеметен полет,
всяко твое листче е цвете.

© Гинка Любенова Косева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??