19.09.2012 г., 15:42 ч.

Добре дошла, самота 

  Поезия » Друга
576 1 1

 ДОБРЕ ДОШЛА, САМОТА        

 

 

 

Добре дошла, самота, заповядай,

твоят избор днес май съм аз,

не видя ли, надеждата вляво

със сърцето танцува в захлас.


За малко се бе отделила

да осени наранени души

и ти бързаш, духа устремила,

готова си да ме раниш.


Нима сърцето с тъга те повика,

или ти сама го откри,

то ветеран е, трудно откликва

на твойте житейски игри.

 

И днес ще загубиш двубоя,

съпернице,

с мойта надежда сме силен тандем,

нима не поглеждаш

с вяра, надежда и огън в сърцето,

аз ще спечеля поредния гейм.

 

© Гинка Любенова Косева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??