17.11.2008 г., 7:58 ч.

Добре дошла, скитнице!... 

  Поезия » Друга
707 0 0

Добре дошла, скитнице.
Добре дошла, блуднице.
Посрещнах те в сърцето си отдавна
и да те пазя, обещавам!

Добре дошла, красавице.
Хубаво е да се усмихваш на душата ми!

Добре дошла, омайнице!
Търсех те отдавна,

изоставеното кътче да запълниш.
Добре дошла, скитнице, наречена Любов!

© Светослава Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??