Nov 17, 2008, 7:58 AM

Добре дошла, скитнице!... 

  Poetry » Other
760 0 0

Добре дошла, скитнице.
Добре дошла, блуднице.
Посрещнах те в сърцето си отдавна
и да те пазя, обещавам!

Добре дошла, красавице.
Хубаво е да се усмихваш на душата ми!

Добре дошла, омайнице!
Търсех те отдавна,

изоставеното кътче да запълниш.
Добре дошла, скитнице, наречена Любов!

© Светослава Йорданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??