5.03.2009 г., 7:01 ч.  

Не жаля... 

  Поезия » Любовна, Бели стихове
863 1 26

Заспивам със твоето име,

събуждам се с мисъл за теб.

А дните ми тихо отнемат

частици от моя живот.

 

Отива си лудата младост,

но няма да жаля сега –

че всичко започва от тебе

и трайно остава у мен.

© Елица Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??