Mar 5, 2009, 7:01 AM  

Не жаля... 

  Poetry » Love, White poetry
865 1 26

Заспивам със твоето име,

събуждам се с мисъл за теб.

А дните ми тихо отнемат

частици от моя живот.

 

Отива си лудата младост,

но няма да жаля сега –

че всичко започва от тебе

и трайно остава у мен.

© Елица Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??