Добрите мъже
Добрите мъже имат нежни души,
и все си остават те неразбрани.
Обичат от душа,от цялото си сърце,
жените уважават а дали тях те?
На среща с жена подаряват и цвете,
с красива са душа,душата на дете.
А те жените уж търсят мъже добри,
те толкова дълго са били тъжни и сами!
Когато ги срещнат стават безлични,
желаят груби мъже и различни!
Добрите мъже не достатъчно се уважават,
когато ги загубят жените много съжаляват!
А знаят ли какво точно искат ,не знаят,
за нежни ласки в любовта мечтаят!
Когато срещнат любовта я разпиляват,
а да бъдат до добър мъж се надяват!
© Валентин Миленов Всички права запазени