Nov 23, 2019, 7:56 AM

Добрите мъже 

  Poetry » Other
880 0 3

                                                     Добрите мъже

 

Добрите мъже имат нежни души,

и все си остават те неразбрани.

Обичат от душа,от цялото си сърце,

жените уважават а дали тях те?

 

На среща с жена  подаряват и цвете,

с красива са душа,душата на дете.

А те жените уж търсят мъже добри,

те толкова дълго са били тъжни и сами!

 

Когато ги срещнат стават безлични,

желаят груби мъже и различни!

Добрите мъже не достатъчно се уважават,

когато ги загубят жените много съжаляват!

 

А знаят ли какво точно искат ,не знаят,

за нежни ласки в любовта мечтаят!

Когато срещнат любовта я разпиляват,

а да бъдат до добър мъж се надяват!

© Валентин Миленов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря
  • Да, често добрите мъже не са дооценявани от жените... Но същото важи и за добрите жени. Добрината по принцип , нерядко бива недооценявана и се злоупотребява с нея, за съжаление... Замислих се от стиха ти, Вальо! Поздравявам те!
  • Добър мъж!
Random works
: ??:??