18.07.2007 г., 8:54 ч.

Добро утро! 

  Поезия
10566 0 27

Заключена между стрелките на времето,
душата ми чака разсъмване.
Преизпълнена с толкова очаквания и недежди,
тя мъдро чака, без да избързва, да съмне...

Стрелките бавно отмерват
секунди, минути, часове...
А тя - душата ми - до полудяване
трепери, предчувстваща щастие.

В идващият ден тя щеше да получи
дар скъп, безценен, незаменим -

твоята усмивка тъй красива

и устните ти сладки, които шепнат:

                            "Добро утро, Слънчице",

                                         
                                                                след страстна целувка...

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??