14.06.2012 г., 10:02 ч.

Добро утро, ден! 

  Поезия » Друга
814 0 3

Слънчев лъч влезе в очите ми,
вятър див се заплете в косите ми.
Затанцуваха валс пеперуди в Душата,
уплашени се скриха сенките на мрака.

Искрят в очите ми слънчеви зайчета,
в косите сплетох червено омайниче
,
звънна в сърцето ми песен камбанна,
липа нахлу в деня ми с аромат уханен.

Духът полетя в облаците - горе,
нежна музика в сърцето проговори,
изпълни въздуха с акорди от злато.
Добро утро, ден! Здравей, мое лято!

© Валентина Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??