15.03.2011 г., 23:01 ч.

Доброта 

  Поезия » Философска
632 0 1

Потънали в скодоумие

и повсъвместна суета,

забравяме за туй най-ценно

дарование, наречено човешка доброта.

Защото претеглено на везните

на най-Висше съзнание,

е равно на Състрадание!

© Есфир Асфар Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??