Mar 15, 2011, 11:01 PM

Доброта 

  Poetry » Phylosophy
633 0 1

Потънали в скодоумие

и повсъвместна суета,

забравяме за туй най-ценно

дарование, наречено човешка доброта.

Защото претеглено на везните

на най-Висше съзнание,

е равно на Състрадание!

© Есфир Асфар All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??