31.01.2020 г., 18:18 ч.

Добър вечер и сбогом 

  Поезия » Друга
442 0 0

Добър вечер, студенина!
Съпътстваща ме през нощта,
но не от температурата, от
моята душа.
Добър вечер, тъмнина!
Отново не от мрачното
небе, а от моето черно
сърце.
Добър вечер, любов!
Толкова мила дори звънлива,
ала мелодията в пулса ми
ехти, звук на камбани звъни.
Добър вечер и сбогом!
Ще отлетя през нощта,
невидима ще бъда в тази
съдбовна тъмнина.
Добър вечер, Дяволе!
Ти ме вземи, ориста
ми приеми, лошото
у мене приюти.

© Т. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??