19.04.2008 г., 16:38 ч.

Добър вечер, Самота! 

  Поезия » Друга
1201 0 4
Тихи стъпки,
вечерна мъгла...
Познат глас чувам в тишината.
Учудено обърнах аз глава,
изведнъж пред мен застана Самотата...
- Добър вечер, Самота!
Кажи днес какво си ми донесла...
двойна доза сълзи и тъга?
Или може би утеха...

© Криси Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??