ДОЧУВАМ БОГ…
Решавам да се гмурна
в бездънното,
цената е висока,
наясно съм,
и будна аз в живота,
трептя без сън.
Избирам… съществувам,
пак в Себе си…
Небето ми е странно,
прозрачен зов,
повика ме отдавна,
и следвам звън,
дошъл ми от дълбокото.
Дочувам Бог!
Sanvali
© Санвали Всички права запазени
Хубав ден!