13.03.2018 г., 23:55 ч.  

Дочувам шепот 

  Поезия
451 2 0

Ще се разлистя като китна Пролет!
Ще се разлея, като пролетна река!
Понесен от Южняка в лястовичи полет
ще кацна с Обич пак на твоята ръка.

 

Лъчите слънчеви са струните на арфа
тъй пъстроцветни – като пролетна дъга!
В изкуството съм си чирак и калфа...
Ала дочувам шепот на поникваща трева.

© Ангел Милев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??