Mar 13, 2018, 11:55 PM  

Дочувам шепот 

  Poetry
449 2 0

Ще се разлистя като китна Пролет!
Ще се разлея, като пролетна река!
Понесен от Южняка в лястовичи полет
ще кацна с Обич пак на твоята ръка.

 

Лъчите слънчеви са струните на арфа
тъй пъстроцветни – като пролетна дъга!
В изкуството съм си чирак и калфа...
Ала дочувам шепот на поникваща трева.

© Ангел Милев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??