19.07.2008 г., 11:43 ч.

Дочуваш ли?... 

  Поезия » Любовна
709 0 20
               Дочуваш ли?

Дочуваш ли - сърцето ми сърдито,
как стене с твоята Любов...
дочуваш ли ръцете ми, че искат
да те обичат с порив нов?...

Не искам паднали Любови,
каквито имах и преди,
не искам дрънкащи окови -
в душата ми - оставяйки следи!...

Оставих се да те обичам,
тъй, както някога го можех,
Любов, но по-различна,
че търсех в теб забравен огън!...

© Таня Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??