17.06.2007 г., 12:04 ч.

Догонвам се 

  Поезия
442 0 9
Отворени прозорци са очите,
завихрени са дланите в летеж,
от мислите - изваяни копнежите
във устрем син от бял цъфтеж.
Задъхани, на устните  се спират
диханията лекокрили на деня
и в ритъма на пулса ми тактуват
съзвездните сияния на любовта...
Догонвам се във необятност тиха,
разголвам недокоснатите сетива,
изпята сред уханията на лъчите,
минорно се издигам с песента.
И нежен лъх душата ми издига
над светли хоризонти с цветен блян
и там, сред музика, ме благославя
издигнатият във душата  храм.

© Евгения Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??