8.09.2011 г., 22:18 ч.

Докато имам теб 

  Поезия
1478 0 22

 

Докато имам теб, ще имам себе си.

Ще имам всяка нова глътка въздух,

изопнала гърдите ми до стон,

фонтан от трепети.

 

Докато имам теб, ще имам всичко.

Ще имам цялото небе бездънно

и всеки сантиметър хоризонт

отвъд морето си.

 

Докато имам теб, ще имам въздух

под крилете си.

 

© Валентин Евстатиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??