14.12.2007 г., 8:08 ч.

"Докосни" 

  Поезия » Любовна
598 0 3

Докосни със нежни длани моето лице
и прошепни онези чакани и сладки думи.
Усети ритъма на полуживото сърце
и виж следите тежки от куршуми.

 

Докосни със поглед влажните очи
и съжали поне за миг изстрадалото в мен дете!
Усети леденостудените сълзи,
докосващи тъй нежно твоите ръце!

 

Докосни душата с твоето сърце
и надеждата в мене съживи.
За последно докосни ме със ръце,
а щом ме пуснеш, просто си върви!

 

Докосни и спомена, който в мен гори,
за да усетя неговата топлина!
Усети как силно още ме боли,
задето си отиде без причина обичта!

© Валентина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??