18.03.2017 г., 22:00 ч.  

Докоснат съм от Ангел 

  Поезия » Любовна
308 2 5

Докоснат съм от ангел с нежен полъх,

целува ме в нощта и ме съблича,

прегръщахме се, любихме се до без дъх,

и с утрото те губя, бягаш със съня ми.

 

Докоснат съм от ангел с нежни сили

с погалващи ме пръсти по лицето,

ефирната ти рокля, очертаваща те фино,

събличам с устни и те гледам във очите.

 

Докоснат съм от ангел със снежно бяла кожа,

целува ме ефирно, щом настъпи полунощ,

на сутринта я търся пак, останал съм без сили,

но зная – тя пак ще бъде моя... тази нощ.

 

 

© Борислав тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??