28.05.2021 г., 18:32 ч.  

Докосване 

  Поезия » Свободен стих
282 2 2

Всеки път, 

когато докосвам думите ти, удоволствието ми крещи от радост. 

Но, ние с теб 

знаем как да се прикриваме,

 понякога и от себе си...

За да отплуваме спокойно

в другите си светове. 

В тях има различни думи, 

изтървани, 

изтръпнали, 

не на място, 

съвсем чужди... 

Знам, че пак ще открия 

някое от другите ти лица

и ще си кажем същото, 

още по-завладяващо

съзнанието на 

нескучаещата ми

еуфория. 

© Misteria Vechna Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Привет, Миг! И добро утро на събудените нюанси от интелекта ти 😉
  • Мистериозен енергиен вихър събуди дремещи нюанси от интелекта ми! Благодаря !
Предложения
: ??:??