17.11.2008 г., 8:30 ч.

Докосване до природата 

  Поезия » Друга
838 0 7
Топъл бриз долитна от полето,
славей се развесели в небето,
облаците махаха с ръце,
докато дъждът не дойде.

Посипа нежният парфюм,
с ухание на борова наслада,
разпиля се в безкрайната шир,
а земята бездиханна остана.

Вятърко - и той побърза да се появи,
като нежно погали прекрасните ширини,
включи се в красивата игра
и всичко наоколо засия.

Това е тя - природата магия,
изпълнена с чар и светлина!
Това е тя - природата неудържима,
пред която стоим на колене!

© Калина Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??