16.01.2013 г., 1:11 ч.

Докъдето 

  Поезия » Любовна
831 0 2

                „Но – каквото ще става, ще стане

                      Все едно в кой живот.”

                                  Маргарита Петкова

 

И какво, ако днес са измислица

всички щурави мисли по теб.

И това, че от крадени мигове

си наричаме дъжд и небе…

 

Че безгласно денят ми започва

дяволито във твойте очи,

гръб обърнал на всички въпроси.

По-различен от всяко преди…

 

Щом реша, че все пак ще се случиш,

без значение как и кога,

от безкрая мечти ще получа.

И ще чакам онази дъга,

 

дето днес ще пропусне небето.

Но, навярно, във следващ живот

ще е моя от тук докъдето

любовта е през времето брод…

© Йорданка Господинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??