23.08.2009 г., 14:54 ч.

Досада 

  Поезия » Друга
512 0 5

            Досада

 

            Родих

             досада преди време.

            Откърмих я. Отгледах я.

            Порастна.

            Днес

           се превърна

             в цвете ненагледно.

             С любов

             в саксия ти я пращам!

© Димена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??