16.11.2007 г., 17:04 ч.

Досадни преживявания 

  Поезия » Хумористична
987 0 2

И ето  -  пак сама

пия си мартинито на бара...

пак сама... но този път - нескучаеща от самота...

Пия, а досадници ме зяпат,

зяпат... чак мухите ще налапат...

и ето  - идва някакъв смелчага

и услугите си започва да предлага...

"Какво ще пиеш?" - пита той...

А аз си викам:  "Боже мой, този май си проси бой",

но нахалството не стига дотук,

хмм... май ми прави той напук...

"Цигара,  искате ли да Ви предложа?"...

"Не, на мойте си ще заложа..."

... ама,  че досадници има тук

хмм... май ще дойда някой път - друг!

 

© Красимира Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Да, наистина е необичайно, но хубаво ! Хумористично ли казваш ? Аз мисля, че не е чак толкова хумористично .... има копнеж и надежда за Любов ...Браво !
  • Различно, но много много хубаво!!!6+
Предложения
: ??:??