1.12.2007 г., 9:38 ч.

Достоен си 

  Поезия » Гражданска
814 0 6
 

  Достоен си ти, докторе,

  защото спасяваш съдби.

  Под твоите пръсти се раждат

  отново красиви мечти.

  Под  твоите пръсти пианото

  нежни звуци рони, милува

  като сълзица на майка, 

  която спасеното чедо целува.

  Достоен е този, който дарява,

  пари има ли, трябва да дава.

  Но блестиш ти, докторе,

   защото даряваш СЪРЦА!

   Знам - от живота по-скъпо няма.

© Ванюша Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??