24.05.2013 г., 10:32 ч.

Дребни душици 

  Поезия
1218 0 4

 

 

Дребни душици, гладни за слава

тайно говорят за мен.

Вярвай на всичко, но то тогава

просто оставаш без мен!!

Дребни душици с жалък живот

искат от мене любов.

Дребни душици в моя живот

тровят живота суров!

Дребни душици без ценност, без свян,

стъпват тихо сред нас.

Скучен живот в интриги облян,

ясно създават контраст!

Дребни душици с малки сърца,

липсва им силно любов.

Дребни душици с малки дела,

аз не чувам техния зов!

 

 

 

© Десислава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??