Дребни душици, гладни за слава
тайно говорят за мен.
Вярвай на всичко, но то тогава
просто оставаш без мен!!
Дребни душици с жалък живот
искат от мене любов.
Дребни душици в моя живот
тровят живота суров!
Дребни душици без ценност, без свян,
стъпват тихо сред нас.
Скучен живот в интриги облян,
ясно създават контраст!
Дребни душици с малки сърца,
липсва им силно любов.
Дребни душици с малки дела,
аз не чувам техния зов!
© Десислава All rights reserved.