3.03.2022 г., 10:48 ч.

Дрога: нацизъм и слепота 

  Поезия » Друга
215 4 4

Банда нацисти –

като хищни глисти

в братски организъм -

зад Киев се крият.

Дрогирано вие

наркоманчето шут…

Разбират –

лобут

заслужен ги чака…

Наоколо тракат

промити,

изгладени,

преформатирани…

Оруелови тълпи…

Които търпят

мазохистично

садистичния

бандитски режим…

И яко дим

в главите им

носят се с барабани

истории за избрани

укри велики…

Стига!

Осем години!

Майчин плач,

детски гробчета,

разрушени домове…

защото не щяха преврата

на нацистките демократи…

Земята се разклати.

Зор…

И позор

за певците

в хора на барабаните…

Глупостта краси само жените…

Не и певците.

 

За вас -  https://www.youtube.com/watch?v=SDuHXTG3uyY

 

 

© Георги Коновски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря, Деа!
    Ама по-търсени са хубавите и глупави жени, а не хубавите и умни. Вторите са опасни...
  • "Глупостта краси само жените…" - Ееее, Неее! Глупостта не краси никого...
  • Благодаря, Дочке!
  • "Наоколо тракат
    промити,
    изгладени,
    преформатирани…
    Оруелови тълпи…"

    Това наоколо е твърде мащабно ... Добър си и в поетичния гъдел
Предложения
: ??:??