Банда нацисти –
като хищни глисти
в братски организъм -
зад Киев се крият.
Дрогирано вие
наркоманчето шут…
Разбират –
лобут
заслужен ги чака…
Наоколо тракат
промити,
изгладени,
преформатирани…
Оруелови тълпи…
Които търпят
мазохистично
садистичния
бандитски режим…
И яко дим
в главите им
носят се с барабани
истории за избрани
укри велики…
Стига!
Осем години!
Майчин плач,
детски гробчета,
разрушени домове…
защото не щяха преврата
на нацистките демократи…
Земята се разклати.
Зор…
И позор
за певците
в хора на барабаните…
Глупостта краси само жените…
Не и певците.
За вас - https://www.youtube.com/watch?v=SDuHXTG3uyY
© Георги Коновски All rights reserved.
Ама по-търсени са хубавите и глупави жени, а не хубавите и умни. Вторите са опасни...