21.07.2010 г., 16:31 ч.

Друг 

  Поезия » Любовна
723 0 7

Ти си моят бряг различен,

така солен и топъл ме понасяш към теб.

Ти си онази лудост, порив първичен -

мирис на мускус, мляко и мед.

 

 

Ти си онази песен недопята,

която кънти безсрамно в мен.

Онази сладост разголена, разлята

в света ми, от тебе пленен.

 

 

Ти си онзи, така различен от него,

а теб сънувам, чувствам и мечтая.

Как е трудно да те заключа в сърцето!

Как, че ще обичам вечно да му обещая?

© Пепп Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??