19.12.2012 г., 19:26 ч.

Друга нощ 

  Поезия
713 0 10



Ще бъде друга нощ,

в която

с очи отворени

няма да те гледам,

но ще те виждам,

с устни

няма да те докосвам,

но ще те усещам,

без ръце ще те милвам,

защото

ще съм в теб,

както и ти в мен.

Ще бъдем слети,

неподвластни на времето

и нищо

не ще ни дели.

Ще бъдем

едно.

 

Дотогава...

ще продължавам

да те изпивам с поглед,

пръстите ми

за теб ще тъгуват,

а устните ми

ще желаят докосване –

твоето.

 

 

 

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??