Dec 19, 2012, 7:26 PM

Друга нощ 

  Poetry
712 0 10



Ще бъде друга нощ,

в която

с очи отворени

няма да те гледам,

но ще те виждам,

с устни

няма да те докосвам,

но ще те усещам,

без ръце ще те милвам,

защото

ще съм в теб,

както и ти в мен.

Ще бъдем слети,

неподвластни на времето

и нищо

не ще ни дели.

Ще бъдем

едно.

 

Дотогава...

ще продължавам

да те изпивам с поглед,

пръстите ми

за теб ще тъгуват,

а устните ми

ще желаят докосване –

твоето.

 

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??