15.12.2006 г., 20:29 ч.

Другата 

  Поезия
650 0 3

Не бе звезда тя, не бе и самодива,
но ти пред мене нея си избра.
Надявам се със теб да е щастлива -
и аз щастлива бях, но до мига,

във който тя се появи.
Ще страдам аз от свойта доброта,
но нека никoй вас така не раздели
и нека със любов лицето й

да е обсипано, а моето -
обсипано в сълзи.
Аз искам да останеш
в мойто минало,
при нея, другата, върви...

© Татяна Начкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??