9.09.2008 г., 12:34 ч.

Другата 

  Поезия » Любовна
768 0 11

Не съм ти казвала за другата -
онази, дето в мен се е смълчала,
не я научих да прощава -
душата ù е почерняла.

Да те обича, дваж - да мрази,
да те нарича с черни думи,
да те прогонва от дома си
и да те чака да се върнеш...

Да те изпраща до вратата -
при друга част от мен да носиш.
Душата ù е почерняла -
крещи, не може да се моли.

Да се усмихва уж, а стене -
отвътре да е чужда дрипа,
на всичките да е утеха -
опитва се, но все не свиква.

Не съм ти казвала за нея -
на мене никак не прилича.
Душата ù е почерняла -
не знае как да те обича...

 

http://www.vbox7.com/play:b3e38a90

 


© Геновева Симеонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??