8.05.2008 г., 9:44 ч.

Другата жена 

  Поезия » Любовна
1133 1 16
    Другата жена

За теб съм другата жена,
жена, любов, която дава.
Жена без всякакви права,
какво от туй, че е желана.

Сама попаднах в капана,
примамка беше любовта.
Разума не го послушах,
пленица сега съм на греха.

Понякога съдбата е коварна,
при теб дошла е любовта.
Но цената е кошмарна,
радостта е само за мига.

Гневът започва да говори,
разумът и той крещи.
Как от любовта да се откажа,
докога сърцето ще греши?

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??